top of page
Live cooking «Ο Πειραιάς μια μεγάλη αγκαλιά»
Live cooking «Ο Πειραιάς μια μεγάλη αγκαλιά»

Σάβ 24 Σεπ

|

Μικρολίμανο,

Live cooking «Ο Πειραιάς μια μεγάλη αγκαλιά»

Στην εναρκτήρια εκδήλωση του φεστιβάλ o βραβευμένος με αστέρι Michelin, Πειραιώτης chef και ambassador του @DishcoverPiraeus κ. Λευτέρης Λαζάρου θα παρουσιάσει γευστικές δημιουργίες εμπνευσμένες από τον Πειραιά

Τα εισιτήρια δεν πωλούνται
Δείτε άλλες εκδηλώσεις

΄'Ωρα & Τοποθεσία

24 Σεπ 2022, 6:00 μ.μ.

Μικρολίμανο, , Πειραιάς

Σχετικά με την εκδήλωση

Αν και δεν χρειάζεται συστάσεις, ο Πειραιώτης Λευτέρης Λαζάρου, γράφει για περισσότερες από τρεις δεκαετίες ιστορία στην ελληνική γαστρονομία. Eίναι ο πρώτος Έλληνας σεφ που βραβεύτηκε με αστέρι Michelin, μυθικός για τα θαλασσινά του πιάτα και την κουζίνα έχουν γευτεί, εκτός από το σύνολο της πολιτικής και επιχειρηματικής ελίτ της χώρας, δεκάδες διεθνείς προσωπικότητες απο την Κατρίν Ντενέβ, τη Φαίη Νταναγουέι και την Αμάλ Αλαμουντίν μέχρι τον Νταλέμα και τον Νέλσον Μαντέλα.

Γιος καραβομάγειρα, γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στη θάλασσα. Ο ίδιος λέει, πως αυτό που θα ήθελε είναι να μάθει σε όλους να αγαπήσουν περισσότερο την θαλασσινή τροφή.

ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ / PIRAEUS, SEA OF TASTE

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου

  • 18:30 Παρουσίαση του έργου @DishcoverPiraeus, του καινοτόμου project  καταγραφής του γαστρονομικού χαρτοφυλακίου και των ψηφιακών διαδρομών του Πειραιά.
  • 19:00 Live cooking «Ο Πειραιάς μια μεγάλη αγκαλιά» από τον chef και ambassador του @DishcoverPiraeus κ. Λευτέρη Λαζάρου.
  • 20:00  Γευστική δοκιμή / «Μια γεύση από Πειραιά» υπό τους ήχους Greek Jazz από την Μελίνα Παξινού 

Κοινή χρήση αυτής της εκδήλωσης

bottom of page